Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tone droge

Uhićena dvojica Srba: Zaplijenjen kokain vrijedan 300 milijuna eura

Zaplijenjen kokain u Rumunjskoj (Screenshot: AP)
Zaplijenjen kokain u Rumunjskoj (Screenshot: AP)
Aktualno Galerija +0 Zaplijenjen kokain u Rumunjskoj (Screenshot: AP) Galerija 1/1 >>
Rumunjske vlasti uhitile su u utorak dvojicu Srba nakon što je policija zaplijenila više od tone kokaina sa broda koji se prevrnuo u delti Dunava, objavili su u utorak navečer beogradski mediji.

Rumunjska policija jutros je izvukla vreće kokaina čija se vrijednost procjenjuje na oko 300 milijuna eura, a predstavnici istražnih organa rekli su da je kokain pronađen 22. ožujka pored prevrnutog broda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Prema navodima rumunjskih dužnosnika, droga je stigla morem i prolazila je kroz Rumunjsku kao tranzitnu zemlju, a privedena su dvojica Srba.

Glavni tužitelj u upravi za borbu protiv organiziranog kriminala i terorizma Felix Banilla rekao je da su policajci našli kokain pored prevrnutog broda u mjestu Sfantu Gheorghe, na istoku Rumunjske, te da su vlasti privele dvojicu Srba.

Droga je pronađena nekoliko dana nakon što su policajci našli sličan paket kokaina u toj oblasti, za koji se vjeruje da je ispao iz kamiona, prenosi RTS.

Više detalja o akciji za sada nije poznato jer je u tijeku istraga rumunske policije i pravosuđa. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene