Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bunga bunga' kraljica

Fatalna Ruby na sudu iznosila detalje noćnih zabava s Berlusconijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marokanka Karima el-Mahroug, poznata kao Ruby Heart Stealer (Ruby kradljivica srca) svjedočila je na jednom od suđenja protiv bivšeg talijanskog premijera Silvia Berlusconija.

Budući da je Ruby bila jedna od poznatijih 'zabavljačica' na Berlusconijevim bunga-bunga zabavama, Italija očekuje da će čuti sočne detalje. Međutim, u više navrata ova je stiptizeta izdala priopćenja za medije u kojima tvrdi da seksa između Berlusconija i maloljetnica nije bilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet pred sud? AFERA 'BUNGA BUNGA' Pronađeni dokazi o Berlusconijevu podmićivanju svjedoka Slika nije dostupna Bunga-bunga Slučaj Ruby: Silvio Berlusconi ne mora u zatvor

Isto je ponovila i na suđenju. 'Djevojke su Berlusconiju prilazile dok su izvodile senzualne plesove, ali nikada nisam vidjela nikakav fizički kontakt', rekla je Ruby na sudu te dodala da je samo za Berlusconija na zabavama plesalo po dvadesetak striptizeta, uključujući i nju, koja je u to vrijeme bila maloljetna.

Starleta je svjedočila i o Berlusconijevim suradnicima optuženima za svodništvo. Navodni svodnici su umirovljeni televizijski voditelj i bliski Berlusconhijev prijatelj Emilio Fede, bivši lovac na talente Lele Mora te bivša stomatologinja Berlusconija Nicole Minetti.

Oni su, prema optužnici, regrutirali mlade, često i maloljetne djevojke, uključujući i Ruby, u vode prostitucije.

''Družila' se s Berlusconijem još kad je imala 17'

Tužitelji su na sudu priložili ispis telefonskih poziva koji bi trebali dokazati da je Ruby nekoliko puta prespavala u Berlusconijevoj vili 2010. godine, kada je imala samo 17 godina.

Tužitelji tvrde da je svjedočenje Ruby nepouzdano, javlja AP. Također su tražili izricanje šestogodišnje kazne zatvora za bivšega talijanskog premijera Silvija Berlusconija zbog navodnog spolnog odnosa s maloljetnom plesačicom tijekom zloglasnih 'bunga bunga' zabava održavanih u njegovoj vili izvan Milana.

>> Ruby: Nisam naplaćivala seksualne usluge, pogotovo ne Berlusconiju

Tužitelj je također zatražio i doživotnu zabranu obnašanja javnih dužnosti. 76-godišnji milijarder, medijski tajkun i politički lider desnog centra optužen je da je imao spolne odnose s maloljetnom plesačicom Karijom El Marug, poznatijom pod nazivom Ruby.

Berlusconi cijelo vrijeme oštro opovrgava optužbe. El Marug također opovrgava da se bavila prostitucijom ili da je imala spolni odnos s Berlusconijem. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene