Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio svijest

Ronilac poginuo u pretraživanju južnokorejskog trajekta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je ronilac izgubio život dok je pretraživao olupinu južnokorejskog trajekta potonulog 16. travnja kada je poginulo i nestalo više od 300 ljudi zbog niza propusta, kako pokazuju prvi rezultati istrage.

Pedesettrogodišnji južnokorejski ronilac počeo je otežano disati na dubini od 25 metara, rekao je novinarima glasnogovornik obalne straže. Izgubio je svijest i izvučen je na površinu, ali je na putu do bolnice umro.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Nastavlja se potraga Otkriveni sumnjivi detalji nestanka malene Danke, ispred kuće je bager: Roditelji ponovno u policiji Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Desetak ronilaca koji sudjeluju u akciji izvlačenja trupala iz olupine tajekta Sewola na dubini od četrdesetak metara, imalo je probleme s dekompresijom.

'Svi odgovorni za nesreću biti će oštro kažnjeni'

Trajekt od 6.825 tona istisnine potonuo je sa 476 putnika i članova posade, među kojima 325 učenika jedne škole blizu Seula, ispred južnokorejske južne obale. U utorak je stanje bilo 263 mrtva i 39 nestalih.

Predsjednica Park Geun-Hye u utorak se ponovo ispričala osudivši 'neodgovorno ponašanje' koje je, po njezinu mišljenju, bilo uzrok nesreće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene