Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povući će se

Romney se prestaje baviti politikom ako ne bude izabran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ann Romney, supruga američkog predsjedničkog kandidata Mitta Romneyja, kazala je kako će se Romney povući iz politike, ukoliko ne bude izabran za predsjednika.

Supruga kandidata Republikanske stranke na američkim predsjedničkim izborima u studenom Mitta Romneya, Ann, u četvrtak je u razgovoru u emisiji "The View" na TV mreži ABC izjavila da će se oboje povući iz javnog života ako on ne bude izabran za predsjednika.

Pročitajte i ovo Ilustracija UCJENA SNS-a? Zbog duga isključili struju jedanaesteročlanoj obitelji, gradonačelnica im poručila: ''Kako ste glasali, tako ste i dobili" Ilustracija Izbori na pragu Stare podjele ne vrijede: Pet plemena definirat će Europu, kojemu vi pripadate?

>> I dok njihovi supružnici žustro raspravljaju, one se odlično slažu!

"Apsolutno, više se neće predstavljati, a ni ja", rekla je Mittova supruga na pitanje voditelja o tome da li bi izborni poraz značio kraj političke karijere za njezinog muža.

"Ovo je teško razdoblje i ne bih ga željela ponovno proživljavati. Ali osjećam da bi moj muž mogao toliko toga posebnog ponuditi u cilju američkog jedinstva", kazala je Ann Romney. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene