Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kontroverzna košarkaška zvijezda Dennis Rodman prijavio se u bolnicu na program odvikavanja od ovisnosti o alkoholu, rekao je njegov glasnogovornik.


Dennis Rodman je u bolnicu otišao samo nekoliko dana nakon povratka iz posjeta Sjevernoj Koreji u Sjedinjene Države, gdje je izazvao bijes javnosti opravdavanjem zatvaranja američkog misionara u Sjevernoj Koreji, Kennetha Baeua.

Vezani članci Kim Jong Un i Kim Yo Jong Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica? "Procjenjujem da je u komi, ali da je još uvijek živ" Slika nije dostupna Odvikavanje od alkohola: Djevojčica od devet godina završila na liječenju!

Rodman je dobrovoljno pristao na liječenje prije nekoliko dana, kazao je njegov agent Darren Prince, ne želeći otkriti u koju je bolnicu primljen.

Košarkaš se prije nekoliko dana vratio u Sjedinjene Države iz Sjeverne Koreje gdje je prisustvovao rođendanskoj proslavi sjevernokorejskog čelnika Kim Jong Un-a.

Pio, vrijeđao, glumio Marilyn - a sad bi se...

Ranije se ispričao za komentar o Baeu, kazavši kako je bio pijan i pod pritiskom zbog organizacije utakmice s bivšim NBA-ovcima. Ispriku je uputio putem e-maila u kojemu navodi da 'preuzima odgovornost za svoja djela, da se radilo o stresnom danu, da je pio, bio uzrujan te da je svjestan kako sve to nije opravdanje'.

Posebno se ispričao i Baeovoj obitelji, kazavši kako je trebao znati da ne smije davati političke izjave te da mu je iskreno žao. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook