Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roditelji u zračnoj luci zaboravili 3-godišnju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije ukrcavanja u bilo koje prijevozno sredstvo, pa tako i zrakoplov, svatko od nas pokušava se sjetiti jeli što zaboravio. I najčešće sve bude u redu. No jedan se bračni par nije ni sjetio da su nešto zaboravili - svoju 3-godišnju kćer.

Djevojčicu su zaboravili u duty free trgovini na aerodromu Ben Gurion u Izraelu, i ukrcali se na let za Pariz. Žurili su kako bi stigli na let i u toj strci nisu ni primjetili da im jedno dijete nedostaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti"

Djevojčicu su samu i uplakanu pronašli zaposlenici aerodroma, dok su roditelji u zrakoplovu bili sa samo četvero od ukupno petero djece.

'Primjetio sam uplakanu djevojčicu, koja je tražila roditelje. Rekla mi je kako se zove pa sam s njom potrčao do izlaznih vrata, ali stigli smo prekasno jer je zrakoplov već bio poletio', rekao je policajac.

Roditelji su shvatili da im nedostaje dijete tek kada ih je kapetan zrakoplova obavijestio o tome. Djevojčica je poletjela sa sljedećim zrakoplovom gdje su je roditelji dočekali.

Svi su iznenađeni kako se ovako nešto moglo dogoditi jer je bračni par inače poznat kao dobro organiziran, te kao brižni roditelji, ali pretpostavlja se kako je svaki mislio da se ovaj drugi brine djevojčici.

Kako policija kaže roditelji će po povratku u Izrael biti ispitani, a mogli bi biti optuženi za zanemarivanje djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene