Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično ubojstvo u Francuskoj

Roditelji ubili i zabetonirali 8-godišnju kći?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji osmogodišnje francuske djevojčice, čije je tijelo pronađeno zabetonirano u kontejneru, osumnjičeni su za ubojstvo, priopćila je francuska policija.

Tijelo djevojčice Marine Sabatier pronađeno je na očevom radnom mjestu u Le Mansu, južno-zapadnom dijelu Pariza. Proteklu srijedu roditelji Marine nazvali su policiji i rekli kako je njihova kći oteta, piše BBC.Tužitelji vjeruju da je Marina preminula prošli mjesec nakon što je pretučena, a njezino tijelo držano je u zamrzivaču prije nego što je zabetonirano. Opsežna istraga pokrenuta je protiv roditelja koji su osumnjičeni za ubojstvo, nasilje i traćenje policijskog vremena.

Pročitajte i ovo Ilustracija UPORAN U PALEŽU Uhvaćen piroman, mjesecima palio kontejnere po Splitu: Uništio i oštetio čak 33 spremnika Petrinjsko kontejnersko naselje Toplinski val na baniji Paklene vrućine još su gore u kontejnerima u kojima čekaju obnovu: "Imam klimu, ali ne radi. Nikad i nije radila..."

 Naime, proteklu srijedu otac je rekao policiji kako je Marina nestala iz njegova automobila koji je parkirao ispred restorana brze hrane. Tužitelji su izjavili da nakon što je pronađeno tijelo djevojčice, roditelji su priznali policiji kako su maltretirali Marinu koja je bolovala od blagog Down sindroma, no inzistirali su u tvrdnji da je djevojčica umrla prirodnom smrću.

Tijelo pronašli u podrumu?

Objasnili su kako su Marinino tijelo pronašli u podrumu početkom kolovoza te da su ga u panici sakrili u zamrzivač. Otac je dodao kako je kasnije tijelo prebacio u kontejner na svojem poslu te u njega nalio beton. Priču o otmici roditelji su plasirali nakon što je škola počela ispitivati gdje je Marina. Ukoliko im se dokaže krivnja, roditelji nesretne djevojčice mogli bi dobiti doživotnu kaznu zatvora. Uz Marinu imaju još četvero djece koja su trenutno smještena u skrbničke obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene