Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka ledi krv u žilama

Roditelji spavaju, dječak se igra na ogradi balkona na 8. katu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji dječak popeo se na ogradu balkona u Coventryju u Velikoj Britaniji dok su njegovi roditelji spavali.

Dramatična snimka pokazuje dvogodišnjaka kako sjedi i igra se na ogradi balkona na osmom katu. Prolaznici koji su vidjeli ovaj prizor užasnuto su gledali. Jedan je prolaznik ovaj događaj i snimio, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Teško ozlijeđenu djevojčicu prevezli u KBC Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) - 2 NA PRESICI Otac monstrum je u istražnom zatvoru, a evo što je ministrica Murganić odgovorila na pitanje hoće li majci oduzeti djecu

'Razgovarala sam sa djevojkom svoga sina ispred vrata kada je ona pogledala iza mene i rekla: Na balkonu je dijete', ispričala je susjeda Debbie Green. 'Okrenula sam se i vidjela dijete gore kako se igra. Mislila sam da će pasti. Bila sam sigurna da će umrijeti', dodaje susjeda.

Policija je došla na poziv građana u roku sedam minuta. 'Nisam mogla vjerovati da bi netko mogao dopustiti da mu dijete to učini', ispričala je susjeda te dodala kako se na balkonu nalazi stolica pomoću koje se dječak mogao popeti na ogradu.

Kada su policajci stigli u stan otkrili su da otac i majka dječaka spavaju. Izvijestili su kako je majka tvrdila da je dječak siguran jer je na balkonu mreža. Majka je kazala kako se vrata balkona ne mogu dobro zatvoriti i zato je dječak lako mogao izaći. 'Neću ga više puštati iz vida. Htjela bih zahvaliti susjedima koji su ga vidjeli i pozvali policiju', rekla je majka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene