Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Italiji

Roditelji djevojčicu držali u kućici sa psom, nikad nije naučila govoriti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresna priča djevojčice Lucrezie koju su roditelji držali u psećoj kućici ponovno se aktualizira u susjednoj Italiji.

Djevojčica kojoj nikad nije otkriveno pravo ime već se o njoj pisalo kao o Lucreziji pronađena je u prosincu 2009. u dvorištu obiteljske kuće u Rimu. Njeni roditelji, nezaposleni otac i umno zaostala majka držali su je u psećoj kućici sa psom. Djevojčica koja je tada imala sedam godina dijelila je hranu sa životinjom iz iste zdjele i nikad nije naučila govoriti, samo je lajala poput psa.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Sve je počelo kad su njezini roditelji prijavili nestanak djevojčice. Policija je sve pretražila da bi onda počela sumnjati u roditelje. No, ono što su otkrili šokiralo je cijelu naciju. Djevojčica je otada premještena u dom skrbnika, no cijeli slučaj se usporio i prijeti da ode u zaborav.

Problem je što inspektori, budući da djevojčica još ne govori, ne mogu naći dokaze koji bi zaključili ovaj stravičan slučaj zlostavljanja. U posljednje vrijeme djevojčica, kojoj je sada devet godina, počela je imitirati pokrete seksualnog odnosa te postoji mogućnost da je i sama bila izložena istome. Članovi udruga za zaštitu djece svim snagama pokušavaju preko medija postići da se cijeli slučaj ponovno aktualizira te da Lucrezia 'napokon dobije glas'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene