Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ona ima 24 godine i rođena je bez obje noge i jedne ruke, no uskoro će na svijet donijeti zdravog sina.


'Iako su svi bili zabrinuti za moju trudnoću, od doktora do prijatelja, ja uopće nisam bila nervozna', rekla je 24-godišnja Dankinja Dunka Melek, a prenosi portal efakt.pl. Dunka je već u osmom mjesecu mjesecu trudnoće i ostalo joj je samo nekoliko tjedana do poroda, a liječnici su ustanovili kako se radi o dječaku, koji već sad u maternici teži oko tri kilograma i savršenog je zdravlja.

Vezani članci Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom Gigi Hadid i Zayn Malik Bilo je to dvostruko slavlje? Obožavatelji uvjereni da su otkrili važan detalj o trudnoći Gigi Hadid

Dunka je rođena bez obje noge i desne ruke, a mnogi bi se odmah složili kako malo toga u njezinom životu može nabolje, no ona je pokazala da može i puno bolje od toga. Prije nekoliko godina upoznala je svojeg supruga Mehmeta, koji je rodom iz Turske, u kojeg se, nakon početnog prijateljstva i zaljubila te na kraju za njega i udala. I dunka, i Mehmet su izrazili želju da se dijete rodi na tradicionalan način, iako su doktori predložili porod carskim rezom.

'Inače težim oko 38 kilograma, ali u vrijeme trudnoće sam dobila čak 20 kilograma više i jedva se mogu okrenuti u krevetu', priča Dunka. 'Ako se pokaže da podizanje sina neće biti preveliki izazov za nas, poradit ćemo na tome da dobijemo još jedno dijete', rekao je na kraju suprug Mehmet.