Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žena iz Španjolske je uhićena jer je, nakon što je rodila u tajnosti, dijete bacila kroz prozor.


Španjolski su se mediji raspisali o 35-godišnjoj ženi koja je tajila trudnoću, a kada je rodila, prerezala je pupčanu vrpcu te dijete s prvog kata bacila kroz prozor. Na svu sreću, tek rođena beba je preživjela pad s visine 2,2 metra, prenosi El Pais.

Bebu proglasili mrtvom, plačem se spasila od kremiranja

Sve se odigralo u pet ujutro. Nakon što je bacila djete, 35-godišnjakinja je od roditelja zatražila pomoć zbog jakog krvarenja. Nekoliko sati kasnije baka novorođenčeta je primijetila da joj je ispod prozora dijete pa je pozvala hitnu i policiju. Policija je odmah došla i pružila pomoć djetetu do dolaska hitne. Kasnije je dijete prevezeno u bolnicu gdje su ga liječnici uspjeli spasiti, no još je uvijek u kritičnom stanju.

Majka djeteta je uhićena zbog pokušaja ubojstva djeteta. Inače, 35-godišnjakinja je živi s roditeljima i cijelo im je vrijeme tajila da je trudna.

Vezani članci Alkotestom se mjeri trijeznost vozača u prometu, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Muškarac u Srbiji vozio "mrtav pijan" pa se pravio mrtav kad je vidio policiju. Zaboravio je na jedan mali detalj Privremena obustava prometa u užoj zoni centra Zagreba (Foto: PU zagrebačka) Centar Zagreba u nedjelju blokiran za vozila, pogledajte kuda možete proći automobilom

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook