Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indijka je rodila dijete na međunarodnom letu, a onda ga je bacila u wc školjku i pustila vodu.


Užasnuto osoblje na letu Turkmenistan Airlines otkrilo je dijete u školjci kada su pregledavali kabine nakon iskrcavanja putnika u indijskom Amritsaru. Izvadili su školjku s djetetom unutra i odjurili u bolnicu. 'Kirurzi su koristili pilu kako bi odrezali dio školjke i spasili novorođenče', rekao je liječnik HP Singh. Dodao je kako se dijete nalazi u kritičnom stanju u Fortis Escorts bolnici.

Vezani članci Merve Cagiran Turska inačica hit-serije donijela joj je slavu, ali i titulu jedne od najljepših glumica Policija, ilustracija Detalji tragedije u Istri: Dijete se utopilo u bazenu na napuhavanje u kojem je bilo 20-ak centimetara vode...

Majka, za koju se vjeruje da ima 25 godina i neudana je, uhićena je u zračnoj luci, piše Daily Mail. Ona je također primljena u istu bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju. 'Čini se kako se htjela riješiti djeteta zbog svog bračnog statusa', rekao je doktor Singh. Majka je iz indijske države Punjab, a letjela je iz turkmenistanskog Ashgbata. Policija je namjerava ispitati kada izađe iz bolnice.