Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jakupek uživao u klanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monstrum iz Banovca Danijel Jakupek Žak nakon privođenja policiji je ispričao da je uživao u klanju i komadanju svojih žrtava, Vasilija Trbovića i Luke Opačića.

'Ne znam što bi mi je bilo, ali sam stvarno uživao dok sam sjekao malog Luku i slušao njegove krikove', rekao je monstrum zapanjenim policijskim inspektorima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ivan Zak predstavlja snažnu baladu „Ne pitaš za mene“ Slika nije dostupna Nije za one slabijeg želuca VIDEO s farme strave: Svi užasi proizvodnje omiljenog mesa, a legalni su

Kada je policija Jakupeka dokazima stjerala u kut, on je sve hladnokrvno priznao i detaljno opisao način na koji je ubijao žrtve. 

'Jakupek je hladno, kao da priča o najnormalnijim svakodnevnim stvarima, ispričao detalje zločina. Mirnim glasom, bez imalo emocija, govorio je kako je zaklao Vasilija i Luku. Rekao je da im je odsjekao glave puno lakše nego što se nadao. Dok je to pričao, nije djelovao neuračunljivo, naprotiv', kaže policijac koji ga je ispitivao. 

>> Sotonist priznao da je izmasakrirao svog prijatelja i njegovog nećaka

Prema daljinim navodima iz policije, monstrum iz Banovca za vrijeme iskaza nije spominjao sotonizam niti bilo kakve sekte.

'Ipak, u trenutku dok je opisivao kako je uživao u smrtnim kricima malog Luke, rekao je :' Mislim da je on ušao u mene'. Na pitanje tko je on, odgovorio je: 'On, vrhovni gospodar', otkriva izvor iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene