Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kirurg ga besplatno operirao

Riješio se testisa od 60 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wesley Warren prije tri godine se probudio s natečenim testisima. Oni su ubrzo toliko narasli da su težili čak 60 kilograma. Warren se sada vratio normalnom životu nakon što mu je jedan kirurg milijunsku operaciju odradio besplatno.

Wesley Warren bio je muškarac s vjerojatno najvećim testisima na svijetu, no sada je riješio taj problem. Testisi ovog 44-godišnjaka težili su više od 60 kilograma, a nedavno se podvrgnuo operaciji kojom je višak odstranjen.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

'Vidjeli ste mnogo emisija o tjelesnim preobražajima, e pa ovo je pravi preobražaj. On je praktički nov čovjek', rekao je kirurg Joel Gelman za Las Vegas Review Journal.

>> Prikuplja milijun dolara za uklanjanje testisa od 60 kila

Warren je privukao pažnju svjetskih medija u listopadu 2011. godine kada je počeo tražiti donacije za operaciju koja je koštala oko milijuna dolara. No, dr. Gelman mu je ponudio svoje usluge potpuno besplatno. Operacija je sama po sebi bila vrlo rizična budući da je postojala velika vjerojatnost da kirurzi neće moći zaustaviti krvarenje, ali Warren je bio siguran da joj se želi podvrgnuti. 'Pa tko bi želio živjeti ovako', rekao je Warren.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene