Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luksuz i stil

Resort za gay populaciju u središtu New Yorka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna pobijeda za homoseksualce - dobili su svoju ekskluzivnu oazu u samom srcu New Yorka.

Bez brige, i heteroseksualci su dobrodošli. 'Odrastao sam u New Yorku i s 20 godina sam otišao. U roku od 15 godina, u New Yorku je gay zajednica izgubila toliko toga! Izgubili smo barove i klubove, restorane, a gay hotel zapravo nikada ni nismo imali', ispričao je Ian Reisner, jedan od osnivača The OUT NYC, za Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici

Upravo je zato odlučio otvoriti gay orijentiranu, fokusiranu i heteroprijateljsku urbanu bazu u samom središtu New Yorka. Kompleks se sastoji od 105 soba, restorana, noćnog kluba, tri dvorišta i spa dijela.

'Ideja vodilja je bila stvoriti puno više od običnog hotela. Volio bih da se tu ljudi vrlo ugodno osjećaju, da se sastaju i druže s obitelji i prijateljima, odmaraju, zabavljaju i osjećaju kao dio zajednice', pojasnio je Reisner.

'Ovo će biti mjesto gdje će se gay parovi ljubiti i držati za ruke u predvorju i uopće im neće biti neugodno. No, želimo i da se hetero parovi osjećaju jednako ugodno', dodao je. Noćni klub koji je otvoren u njegovoj oazi OUT NYC priv je gay klub u new Yorku otvoren u zadnjih 15 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene