Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rekla 'da' i umrla nakon prvog bračnog plesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Sjostrom je željela svadbu poput one u filmu "Moje grčko vjenčanje". Sve je išlo po planu - mladenci su rekla 'da', a nedugo potom uslijedio je i prvi ples. Kim se srušila u suprugovim rukama dok je svirala grčka pjesma koja znači "Voli me".

36-godišnja Kim i 43-godišnji Teddy Efkarpides upoznali su se točno 3 godine prije tog dana. 'Grčko vjenčanje' postalo je pravi projekt u Davie Elementary School na Floridi gdje je Kim radila kao učiteljica. Kolege su joj nabavili vjenčanicu, cvijeće i dekoracije. Svećenik koji predaje vjeronauk pristao je vjenčati Kim i Teddyja. Sve je bilo savršeno isplanirano.

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjerene linije FOTO Iskočio tramvaj iz tračnica, ovakve gužve dugo nisu viđene Slika nije dostupna U tijeku kampanja ''Oživi me'' Znate li kako pomoći osobi kojoj je stalo srce?

Scene iz filma "Moje grčko vjenčanje" vrtjele su se u pozadini dok su joj prijateljice i rođakinje namještale frizuru i šminkale ju. Tijekom ceremonije Kim je nosila buket napravljen od plavih i bijeli cvjetova - u bojama grčke zastave. No, tijekom prvog plesa Kim se Teddyju požalila da se ne osjeća dobro. Kako je bolovala od dijabetesa, Teddy joj je predložio da malo sjednu, no Kim se jednostavno srušila. 

Ni, gosti na vjenčanju, ni osoblje iz obližnje bolnice nisu joj uspjeli pomoći. Kim je umrla od zastoja srca. 

Neutješan Teddy stalno iznova čita "101 razlog zašto te volim", popis mu je Kim poklonila za njihov prvi zajednički Božić. Najteže mu pada broj 98 - "Zato jer si ti taj s kojim želim dočekati starost".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene