Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raspustila kosu nakon 50 godina nešišanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su prijatelji rekli Jeani Burgess da je došlo vrijeme da raspusti kosu u čast svog 70-og rođendana, ona je to i učinila te raspustila kosu dugu metar i 60 cm, nakon punih 55 godina.

Jeanina kosa nije vidjela škare od davne 1953. godine, odnosno, zadnji put se šišala sa 15 godina.

Pročitajte i ovo Hadja Lahbib odrezala je pramen svoje kose solidarnost sa ženama Irana VIDEO Uz pljesak zastupnika: Belgijska ministrica vanjskih poslova u parlamentu odrezala kosu Slika nije dostupna Znanstvenici istražuju Frizeri zamijetili potencijalnu novu posljedicu COVID-a: ''Doslovce su mi otpadali slojevi kože…''

Tada je bila ošišana na kratko i mrzila je svoj dječački izgled. U očaju je odlučila da se više nikada neće šišati, pogotovo kada je vidjela kako izgleda na fotografiji koju je snimio njezin otac.

I zaista, od toga trenutka Jean nije šišala kosu koja je narasla na 1.60 metara.  

'Mrzila sam tu fotografiju kada sam imala 15 godina. Morala sam imati kratku kosu zbog školskih pravila i osjećala sam se kao dječak', ispričala je Jean.

'Sama sam sebi obećala da ću se ošišati kada navršim 70 godina. No, sada kad je došao i taj dan više nisam sigurna hoću li to moći učiniti. Moji mi unuci nikada ne bi oprostili, ipak je to dio mene', objasnila je Jean. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene