Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oteli se kontroli

Raskomadao muškarca i skuhao glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Raskomadano, djelomično skuhano tijelo nestalog muškarca pronađeno je u jednom stanu u Berlinu. Istražitelji vjeruju kako je ubijen nakon što su se seksualne igrice otele kontroli.

Berliner Zeitung je izvijestio da su pokojnom bankovnom menadžeru Carstenu Srocku udovi stručno odrezani sjekirom ili vrlo velikim nožem. Dijelovi tijela su potom zamotani u plastične vrećice i ostavljeni u stanu oko tri tjedna.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Berlinu Protive se presudi suda Neobičan prizor u prijestolnici: Blokirali najpoznatiju znamenitost grada i ne odustaju od svojih zahtjeva Njemačka policija Uzrok nesreće nejasan Teška prometna nesreća u Njemačkoj: U lančanom sudaru ozlijeđeno 16 osoba

Policija je izvijestila kako je pronašla njegovu glavu koja je bila napola skuhana. Istražitelji smatraju kako je žrtva ubijena 'zbog seksualnog zadovoljstva'.

Vlasnik stana je nezaposleni 43-godišnjak Michael S. koji si je pokušao oduzeti život prerezavši glavnu venu, no potom je ipak nazvao hitnu pomoć. Kada su stigli bolničari su ga zatekli u lokvi krvi, a pronašli su i dijelove tijela njegovog povremenog partnera.

'Policija je ispitala muškarca u bolnici', kazao je glasnogovornik državnog tužitelja te dodao kako je tijekom ispitivanja Michael priznao ubojstvo nestalog Carstena.

Srockov nestanak je 2. siječnja prijavio njegov partner s kojim je živio. Navodno je u popodnevnim satima 1. siječnja podigao poveću sumu novca s bankomata, vjerojatno da pomogne Michaelu otplatiti dugove ili u zamjenu za seks. Potom je nazvao partnera i rekao mu da tu večer neće doći kući. Idući dan njegov mobitel je bio ugašen.

Obdukcija je potvrdila kako su Michael i 37-godišnji Carsten nedugo uoči ubojstva imali seksualni odnos, no točno vrijeme smrti nije poznato.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene