Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalni rat u Mexicu

Raskomadali člana narkokartela i zašili mu lice na loptu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ulicama Mexico Citya pronađeno je tijelo 36-godišnjeg Huga Hernandeza raskomadanog na sedam komada kao zastrašujuće upozorenje članovima Juarez narkokartela.

Uz komade tijela je bila i poruka u kojoj je stajalo 'Sretna Nova godina, jer ovo će vam biti posljednja'. No Hernandezove ubojice se nisu zaustavile samo na komadanju nego su mu i lice prišili na nogometnu loptu. Ovo ubojstvo predstavlja novi stupanj brutalnosti čak i za meksički rat među narkokartelima u kojemu su mučenja i dekapitacije sastavni dio.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

>> Na Silvestrovo 12 mrtvih u sukobima između narkokartela

Hernandezov torzo je pronađen u plastičnom kontejneru na jednoj lokaciji, na drugoj lokaciji u drugom kontejneru su bile noge, ruke i lubanja. Lice na nogometnoj lopti je bilo ostavljeno u plastičnoj vrećici kod Gradske vijećnice.

Od kada je meksički predsjednik Felipe Calderon pokrenuo rat protiv narkokartela prije tri godine ubijeno je 15.000 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene