Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuli studenti

Raketirano sveučilište u Siriji, 83 mrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su studenti polagali ispite na sveučilišnom kampusu u Alepu, odjeknule su dvije snažne eksplozije. Prema procjenama aktivista živote su izgubile 83 osobe.

Za eksplozije na sveučilištu opozicija krivi vlast, a vlast opoziciju. Aktivisti su rekli kako su snage odane predsjedniku Basharu Assadu u dva navrata raketama iz zraka napali to područje, dok sirijski državni mediji govore da je to učinila teroristička skupina, javlja AP.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti

Jedan neimenovani državni dužnosnik kaže da su rakete ispaljene s područja koje drže pobunjenici, a državni mediji ipak nisu izvijestili o broju poginulih. Međutim, aktivisti tvrde da ih je najmanje 83.

>> Nestašica hrane u Siriji, ugroženo oko milijun ljudi

Aktivisti sa Sveučilišta kažu da su prebrojali 83 mrtav tijela te da će taj broj rasti, ali da su identificirali tek osam poginuli.

Obje se strane slažu u jednom - većina ubijenih su studenti koji su polagali ispite.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene