Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog čestitke za Oluju

Radmanović: Komšić nema pojma o čemu govori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović kritizirao je kolegu iz tog tijela Željka Komšića jer je čestitao Hrvatskoj 15. obljetnicu akcije Oluje i Dan domovinske zahvalnosti.

‘Političari na ovim prostorima, a ne odnosi se posebno na Komšića, vole komentirati nešto o čemu nemaju pojma. Nemaju činjenica, a izvlače zaključke’, rekao je novinarima Radmanović. Dodao je da se tako stvaraju dodatni problemi u Bosni i Hercegovini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PISMO NA PET STRANICA Komšić u pismu upućenom EU-u optužio Hrvatsku i Srbiju da se miješaju u unutarnja pitanja BiH Slika nije dostupna Reakcije iz BiH Komšić o navodnoj obavještajnoj aferi: "Mora biti jasno što je dopušteno, a što ne. Plenković demonstrira nedostatak kućnog odgoja"

>> Kosor: Ponos i hrabrost branitelja nikada neće biti zaboravljeni

Po Radmanovićevim riječima, trojica članova državnoga vrha nemaju isto stajalište o prošlosti, ali ni o budućnosti te zemlje.
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić poslao je u srijedu hrvatskome predsjedniku i građanima RH čestitku u kojoj stoji da je pobjeda u Oluji ‘pokazala kako se brane domovina i vrijednosti slobodnoga demokratskog svijeta’. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene