Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpski član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović kritizirao je kolegu iz tog tijela Željka Komšića jer je čestitao Hrvatskoj 15. obljetnicu akcije Oluje i Dan domovinske zahvalnosti.


‘Političari na ovim prostorima, a ne odnosi se posebno na Komšića, vole komentirati nešto o čemu nemaju pojma. Nemaju činjenica, a izvlače zaključke’, rekao je novinarima Radmanović. Dodao je da se tako stvaraju dodatni problemi u Bosni i Hercegovini.

Vezani članci Željko Komšić (Foto: Pixsell, Armin Durgut/HaloPix) Komšić o navodnoj obavještajnoj aferi: "Mora biti jasno što je dopušteno, a što ne. Plenković demonstrira nedostatak kućnog odgoja" SDA (Foto: AFP) Dokaz političkog inženjeringa? Izvor portala u BiH tvrdi da je SDA preusmjeravao glasove Komšiću

>> Kosor: Ponos i hrabrost branitelja nikada neće biti zaboravljeni

Po Radmanovićevim riječima, trojica članova državnoga vrha nemaju isto stajalište o prošlosti, ali ni o budućnosti te zemlje.
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić poslao je u srijedu hrvatskome predsjedniku i građanima RH čestitku u kojoj stoji da je pobjeda u Oluji ‘pokazala kako se brane domovina i vrijednosti slobodnoga demokratskog svijeta’. (Hina)