Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Rusi priznali

Putinov pronalazak amfore je bio - namještaljka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Vladimira Putina priznao je kako je pronalazak starogrčkih amfora, koje je Putin izronio prije dva mjeseca, bila namještaljka.

Za posjeta arheološkom nalazištu 'ruska Atlantida' u Tamanskom zaljevu na Crnom moru, gdje je nekoć bio starogrčki grad Fanagorija, Putin je 10. kolovoza zaronio i izronio dvije djelomično razbijene amfore iz 6. stoljeća prije nove ere.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Putin je tada izjavio kako je amfore pronašao na dubini od oko dva metra jer je 'vidljivost bila dobra' te kako mu je ovo tek treći pokušaj ronjenja.

Njegov glasnogovornik Dmitrij Peskov u utorak je u intervjuu za Dozhd TV kazao kako su amfore pronađene ranije te da su ih arheolozi tamo stavili za Putina.

'Pa to je valjda očito. Nije ih tek tako samo našao a da ih nitko stoljećima nije vidio. Nađane su nekoliko tjedana ranije i ostavljene tamo', kazao je Peskov.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene