Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putin za razmatranje pomoći venezuelanskom nuklearnom programu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin nakon susreta s venezuelanskim predsjednikom Hugom Chavezom rekao je da je spreman razmotriti pomoć Venezueli u njenom programu razvoja nuklearne energije.

Ponuda potpore Chavezu, otvorenom kritičaru Washingtona, dolazi nekoliko dana nakon što je Rusija blokirala sastanak ministara vanjskih poslova velikih sila u Ujedinjenim narodima u New Yorku na kojem se trebalo raspravljati o sankcijama Iranu zbog nuklearnih planova te zemlje.

Pročitajte i ovo Muškarac poginuo, troje ozlijeđenih u ukrajinskim napadima Područje Belgoroda Ukrajinci žestoko napali teritorij Rusije! Ilustracija Presretnut telefonski razgovor "Bolesne ljude koriste kao topovsko meso": Ruski vojnik opisuje strahote s prve linije fronte

"Već razmatramo mogućnost djelovanja u sferi miroljubive atomske energije", rekao je Putin na početku razgovora s Chavezom u svojoj rezidenciji u okolici Moskve.

Chavez je Putina nazvao "prijateljem Vladimirom" a dva su se čelnika srdačno rukovala i našalila. Chavez svojim dvodnevnim posjetom želi produbiti vojne veze svoje zemlje s Rusijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene