Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ilegalno oružje

Puška na vodu ili sačmarica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran incident zabilježen je u gradu Fresno u Kaliforniji. Policajci su zaustavili muškarca, koji je od puške na vodu napravio funkcionalnu sačmaricu!

Policajci inače ne bi zaustavili 54-godišnjeg Randyja Smitha, ali slučajevi preinake plastičnog oružja u pravo vatreno oružje, koji nisu rijetki, nagnali su ih da provjere i njega.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rat na ulicama Ne, ovo nije čekić, to što vidite je sačmarica brazilske bande! Slika nije dostupna Katapultiralo ga Ukradenim automobilom završio na - krovu kuće!

Čim im je predao "igračku", shvatili su kako se radi o pravom oružju, a on im je rekao kako je preinaku napravio uz pomoć dijelova ukupne vrijednosti oko 30 dolara.

"Rastavio je igračku i uspio napraviti cijev, kroz koju se moglo ispaliti streljivo za sačmaricu", rekao je policijski narednik Mark Hudson, a prenosi lokalna TV postaja KMPH. S druge strane, NBC ističe kako Smith ne samo da je ilegalno napravio vatreno oružje, već je mogao i sam nastradati, jer puščane cijevi kućne izrade mogu eksplodirati pod pritiskom i ozlijediti osobu koja rukuje oružjem.

"Oni se oslanjaju na pomisao, ma izdržat će ta cijev. Razlika je u tome što pored glave možete prisloniti puščanu cijev, ili praktički ručnu bombu", istaknuo je Hudson.

Smith je policiji i otprije poznat, jer je nekoliko puta završio u zatvoru, u periodu od 1994. do danas. Zbog nošenja ilegalnog oružja, koje je napravio od igračke, uhićen je u subotu i protiv njega je podnesena kaznena prijava. brani se sa slobode.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene