Policija u BiH, ilustracija
Policija u BiH, ilustracija Foto: Armin Durgut/Pixsell

U sarajevskom naselju Grbavica došlo je do pucnjave u kojoj je teško ozlijeđen muškarac. Napadač je u bijegu, javljaju lokalni mediji.


U poznatom sarajevskom restoranu u naselju Grbavica u večernjim satima došlo je do pucnjave u kojoj je teško ozlijeđen muškarac, koji je kasnije preminuo u bolnici. 

Vezani članci Očevid u Kaštel Kambelovcu - 2 Detalji pucnjave u Kaštelima zbog koje su uhićene tri osobe: Ubijenom nije pomogla ni pancirka, mještani u šoku - ''Bilo je kao u ratnom filmu'' Policija, očevid Pucnjava u Kaštelima: Jedna osoba ubijena, dvije ozlijeđene. Policija traga za napadačem

Glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić potvrdio je za Avaz da je u pucnjavi ozlijeđena jedna osoba.

"U 20.43 sati policija je obaviještena da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je tom prilikom jedna osoba ozlijeđena. Policijski službenici su na mjestu događaja i prikupljaju saznanja i informacije u vezi s navedenim", kazao je.

Na terenu su policija i hitna služba. Klix javlja da je za sada nepoznati napadač prišao stolu za kojim je sjedio muškarac i ispalio nekoliko hitaca, a zatim pobjegao automobilom.