Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za bjeguncem

Pucnjava u restoranu u Sarajevu: Napadač ispalio niz hitaca i teško ozlijedio muškarca, koji je od ozljeda preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sarajevskom naselju Grbavica došlo je do pucnjave u kojoj je teško ozlijeđen muškarac. Napadač je u bijegu, javljaju lokalni mediji.

U poznatom sarajevskom restoranu u naselju Grbavica u večernjim satima došlo je do pucnjave u kojoj je teško ozlijeđen muškarac, koji je kasnije preminuo u bolnici. 

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić potvrdio je za Avaz da je u pucnjavi ozlijeđena jedna osoba.

"U 20.43 sati policija je obaviještena da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je tom prilikom jedna osoba ozlijeđena. Policijski službenici su na mjestu događaja i prikupljaju saznanja i informacije u vezi s navedenim", kazao je.

Na terenu su policija i hitna služba. Klix javlja da je za sada nepoznati napadač prišao stolu za kojim je sjedio muškarac i ispalio nekoliko hitaca, a zatim pobjegao automobilom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene