Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Bruxellesu

S ruksakom na leđima izašao iz automobila i otvorio vatru, ubijene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe ubijene, a jedna teško ranjena u pucnjavi u samom središtu Bruxellesa u subotu popodne, javljaju belgijski mediji.

Ispred Židovskog muzeja u samome središtu Bruxellesa jedna je osoba s ruksakom na leđima izašla iz automobila, ušla u muzej i otvorila vatru. Nakon toga se, prema belgijskom državnom radiju, ta osoba odvezla, a svjedoci su zapisali registarski broj.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Broj žrtava potvrdila je i belgijska ministrica unutarnjih poslova Joelle Milquet, koja je odmah došla na mjesto događaja.

Bruxelleski gradonačelnik Yvan Mayeur rekao je da su žrtve tri muškarca i jedna žena.

Pucao iz jurećeg automobila: U 'planiranom masovnom ubojstvu' sedam mrtvih

I ministar vanjskih poslova Didier Reynders došao je na mjesto događaja.

'Vidio sam mnoštvo šokiranih osoba', rekao je Reyneders, dodajući da je od svjedoka čuo da je jedna osoba s ruksakom na leđima izišla iz parkiranog automobila i otvorila vatru ispred Židovskog muzeja i u njemu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene