Policija (Foto: Getty Images)
Policija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dvije su osobe ozlijeđene nakon što je napadač otvorio vatru na srednju školu u američkoj saveznoj državi Indiani.


 

Vezani članci Treća masovna pucnjava u SAD-u u dva tjedna 02 Masakr u Kaliforniji: U poslovnoj zgradi ubijeno četvero ljudi, među njima i dijete Pucnjava u Coloradu - 4 Užas u Americi: Desetero ubijenih u drugoj pucnjavi u manje od tjedan dana, muškarac pucao na ljude u trgovini. Objavljena snimka privođenja napadača

Učenik naoružan s dva pištolja otvorio je vatru u srednjoj školi u Indianapolisu u petak te ranio jednog učenika i jednog nastavnika prije nego je svladan, objavili su američki mediji.

 

Učenik Ethan Stonebraker rekao je da bi vjerojatno bilo još ranjenih da jedan nastavnik nije svladao napadača koji je izvukao pištolj i otvorio vatru dok je razred pisao test.

"Naš nastavnik iz prirodoslovnih predmeta odmah je na njega skočio, oteo mu pištolj i srušio ga na pod", rekao je Stonbraker. "Da nije bilo njega, sigurno bi nas bilo i više ranjenih", kazao je.

Do napada u školi Noblesville West došlo je oko 9 sati ujutro, rekao je načelnik policije Kevin Jowitt na konferenciji za novinare. Dodao je da je napadač zatražio da ode iz škole, a potom se vratio naoružan.

Situacija je riješena iznimno brzo, dodao je.

Nije poznato kakva je težina ozljeda ranjenog učenika i nastavnika. (I.D. /Hina)