Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez većih poslijedica

Pucano na Pentagon, blokirani ulazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zgradu Pentagona ispaljeno je pet hitaca iz vatrenog oružja od kojih su dva pogodila zgradu, objavili su dužnosnici američkog ministarstva obrane.

Nakon incidenta blokiran je južni ulaz u zgradu i južno parkiralište, te dio obližnje autoceste Interstate 395, a pripadnici pentagonske policijske postrojbe pretražuju parkiralište i autocestu u potrazi za čahurama ispaljenih metaka i drugim dokazima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spasio ga mještanin UPUCALI GA I BACILI U BUNAR Kaštelanin (20) izvan životne opasnosti Slika nije dostupna Napad kalašnjikovom Na motociklima zapucali na izraelsko veleposlanstvo

Pentagonska policija još uvijek nije otkrila tko je pucao, a dva metka pogodila su južnu stranu zgrade, jedan je udario u prozor a drugi u zid. Riječ je o praznom dijelu zgrade koji se renovira.

Do pucanja na zgradu američkog ministarstva obrane, dolazi dva dana nakon sličnog incidenta u nedjelju, kada je više hitaca ispaljeno na Nacionalni muzej Marinskog korpusa u Triangleu, u saveznoj državi Virginia, oko 80 km od Washingtona. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene