Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva?

Pucali i bacili bombu na kuću Izetbegovićeva protivnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelji su vatrenim oružjem napali obiteljsku kuću odvjetnika Faruka Balijagića u Tuzli.

Glasnogovornik tuzlanske policije Miralem Malkić potvrdio je kako se napad dogodio u ranim jutarnjim satima. Policija doznaje kako je na kući pucano te kako je bačena i ručna bomba koja je oštetila fasadu.

Balijagić u vrijeme napada nije bio u kući, a njegova supruga i sin koji su bili nazočni prošli su bez ozljeda. Sarajevski Dnevni avaz u srijedu i četvrtak objavio je intervju s Balijagićem koji je iznio niz optužbi na račun sadašnjeg člana predsjedništva BiH Bakira Izebegovića i njegova oca Alije, tvrdeći kako su oni tijekom rata i nakon njega bili 'pokrovitelji bošnjačkog kriminala i terorizma'.

Reagiranje na napad na Balijagićevu kuću odmah je uslijedilo iz Saveza za bolju buudćnost (SBB), na čijem je čelu vlasnik 'Avaza' Fahrudin Radončić. Iz te je stranke priopćeno kako zbivanja u Tuzli vide kao 'novi atak državne mafije', a napad na Balijagićevu kuću smatraju pokušajem ubojstva.

Radončić je najavio kako će pozvati na građansku hrabrost 'u savladavanju višedesetljetne bošnjačke državne mafije'. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene