Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljna fakultetom

Pucačica iz Alabame 1986. ubila je i brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Asistentica profesora na Sveučilištu Alabama u Huntsvilleu, uhićena je i optužena za ubojstvo svojih kolega, a otkriveno je i da je 1986. ubila brata.

Amy Bishop, 45-godišnja neurobiologinja i asistentica profesora na Sveučilištu Alabama u Huntsvilleu, uhićena je i optužena da je ubila trojicu svojih kolega i ozlijedila troje tijekom kolegija, piše Los Angeles Times. O motivima policija nije željela govoriti. No, navodno Bishop nije bila zadovoljna fakultetom jer nije dobila profesorsko zvanje.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Sarajevu Prebačen u bolnicu U Sarajevu izbila masovna tučnjava među migrantima, jedan ranjen hicem iz vatrenog oružja Ubijeni Milan, Kristina i Dalibor tužna godišnjica "Ivana, netko je poubijao našu djecu": Nastavnica otkrila kako je saznala za pokolj svojih učenika

>> Troje ubijenih i troje ranjenih na sveučilištu Alabama

Policija je priopćila kako je 45-godišnjakinja 1986. godine ubila svog brata, navodno tijekom svađe, no pobjegla je s mjesta događaja, a ubrzo po uhićenju je puštena na zahtjev tadašnjeg šefa policije Johna Polia. Prema službenom izvješću, Bishop i njezina majka rekle su kako se pucnjava dogodila slučajno dok je pokušavala isprazniti pištolj.

Neki susjedi za nju, njezina supruga i četvero djece kažu da su prijateljski raspoloženi, dok drugi govore da stalno ulaze u sukobe s okolinom.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene