Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Srbiji

Psihička bolesnica sasjekla sestru umrlu od gladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
V.P. (78) iz Kremana kod Užica u Srbiji izmasakrirala je svoju sestru S.P. (76) koja je umrla nekoliko dana prije toga.

V.P. je sestri, koja je najvjerojatnije umrla od gladi, odsjekla noge, a tijelo sakrila u podrum. S.P. je umrla 25. prosinca a njena sestra V.P., koja je psihički bolesnik, nije znala što će sa tijelom pa ga je odlučila sasječi na dijelove, piše Press.

Pročitajte i ovo Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se" Adir Tahar Pronašli je u zamrzivaču Hamasovci unakazili mladog IDF-ovog narednika i pokušali prodati njegovu glavu: "To je ludo barbarsko nasilje"

Dijelovi tijela pronađeni su u ponedjeljak popodne. Policija je dobila poziv da je u Kremnima umrla žena a pretpostavlja se da je zvao netko od susjeda. Kada je policija došla, inspektori nisu mogli pronaći tijelo. najprije su pretražili kuću i pomoćne prostorije a onda su otišli u podrum u kojem su zatekli stravičan prizor.

'Tijelo starice koje se poćelo raspadati bilo je golo. Ispod koljena je bila odsječena jedna noga, a druga noga je visila na koži. Kasnije su policajci odsječenu nogu pronašli u mašini za šivanje! V.P. nije ništa govorila. Vidjelo se da je bila u šoku zbog smrti sestre, za koju je, kako smo čuli od susjeda, bila jako vezana. Poslije uviđaja i istrage je utvrđeno da S.P. nije umrla nasilnim putem', rekao je sugovornik Pressa iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene