Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seksualne orgije

Prva žrtva 'slovenskog ruleta': Zarazio se HIV-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac prva je žrtva seksualnih orgija s HIV pozitivnom osobom u sve popularnijoj 'igri' diljem Ljubljane, poznatoj i kao 'slovenski rulet'.

Iako su se neki koji su se pohvalili da su sudjelovali u opasnim orgijama veselo hvalili da se nisu zarazili, ova bizarna 'igra' ipak je uzela svoju prvu žrtvu. 'Nedavno smo liječili osobu koja je bila na takvoj zabavi i imala seksualne odnose s HIV pozitivnom osobom. Radilo se homoseksualnom odnosu', rekao je docent dr. Janez Tomažič iz Infekcijske klinike UKC Ljubljana. 'Oni uopće ne koriste zaštitu i to nazivaju 'bare back'. To je strašan i grozan odgovor na neuspješnu preventivu', dodao je Tomažič. U Sloveniji se svake godine HIV-om zarazi 50-ak osoba, a samo je u četiri mjeseca ove godine zabilježeno 20 novih HIV pozitivnih nalaza, javlja 24ur.com.

Pročitajte i ovo NE Krško - 1 Najprije remont Sprema se izgradnja novog bloka nuklearke Krško: Uskoro važan referendum Nuklearna elektrana Krško Od ponedjeljka Krško neće raditi mjesec dana

>> 'Slovenski rulet': Nesretni igrač dobije virus HIV-a

Mnogi su u Sloveniji, ali i šire, bili začuđeni, ali i zgroženi, kada se pročulo kako je među građanima glavnog grada sve popularnija varijanta ruskog ruleta, u kojem se je moguće zaraziti HIV virusom. Seksualne orgije sa zaraženom osobom jednako su popularne među ženama i muškarcima, a trend se sve više širi. Adrenalinski šok koji se proživljava dok se očekuju rezultati testiranja, navodno je nekima veoma privlačan, pa se sve više osoba odlučuje na sudjelovanje. Testiranja se provode nakon orgija i zatim tri mjeseca kasnije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene