Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema štednje

Prva dama inzistirala na odmoru na Havajima vrijednom 4 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usprkos recesiji koja trese gospodarstvo, prva dama SAD-a ni ne pomišlja na štednju.

Michelle Obama inzistira na odmoru na Hawaiima, vrijednom čak četiri milijuna dolara, dok bi njezin suprug Barack radije 'baterije napunio' u predsjedničkom odmaralištu u Camp Davidu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Pacijenti u čekaoni Osigurajte se Nova odluka HZZO-a: Poskupile zdravstvene usluge za dio pacijenata Barack Obama (Foto: AFP) Uši i sijeda kosa Otkriveni službeni portreti: Obama se našalio na svoj račun

Politički izvori tvrde da je prva dama prije ekstraluksuznog odmora na Hawaiima obavila i kupnju. 'Predsjednički savjetnici izjavili su da je potrošnja njegove supruge potpuno izvan kontrole. Iako je Barack pokušao spriječiti zadnju ideju supruge, njegove riječi nisu našle plodno tlo. Michele se obranila rekavši kako ne želi razočarati njihove kćeri', ispričao je izvor.

Tako se Prva obitelj, zbog cijene njihovog odmora koja bi trebala biti najveća do sada, našla na udaru oštrih kritika. Predsjednik Obama na odmor će putovati zasebno od obitelji jer je prije nego što je napustio Washington D.C. želio riješiti probleme oko poreza.

Michele Obama početkom tjedna odvela je kćeri Maliu i Sashu u MA'O  Organic Farms na Hawaiima na pizzu. Predsjenik Obama viđen je kako kupuje pizzu u Del Ray pizzeriji u Alexandriji, gdje je proveo vrijeme bez obitelji.

Gospođa Obama, zajedno s kćerima, prošli je vikend let do Hawaiia platila čak 100 000 dolara. Let njezinog supruga iznosit će 3,271,611 dolara. Račun avionskih karata stigao je prošli tjedan, kada je Michelle odlučila da će ona i kćeri putovati odvojeno od supruga, koji na sve načine pokušava uštedjeti.

Obitelj Obama boravi u rezidenciji s privatnom plažom, a cijenu takvog raja plaća se 3 500 dolara po danu, ili 75 000 dolara mjesečno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene