Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavak od šoka

Prva dama Francuske Valerie Trierweiler otišla iz pariške bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Partnerica francuskog predsjednika Francoisa Hollandea, Valerie Trierweiler napustila je u subotu poslijepodne parišku bolnicu u koju je primljena 10. siječnja nakon otkrića veze francuskog predsjednika s glumicom Julie Gayet, objavili su mediji.

Francusko predsjedništvo nije željelo komentirati aferu, a i osobe bliske prvoj dami su također bile šutljive. Nekoliko medija, među kojima tjednik Paris-Match za koji Trierweiler radi, objavili su u subotu da je Trierweileer napustila bolnicu sredinom dana i otišla u "la Lanterne", predsjedničku rezidenciju blizu Versaillesa.

Pročitajte i ovo Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!" Ilustracija PROMETNA NESREĆA Nedaleko Sinja automobil naletio na dijete, prevezeno je u bolnicu

Valerie Trierweiler (48), novinarka koja ima troje djece, hospitalizirana je 10. siječnja nakon što je tjednik Closer objavio članak o "tajnoj ljubavi predsjednika" s glumicom Julie Gayet.

Hollande posjetio 'prvu damu' u bolnici

Predsjednik, koji nije opovrgao tu vezu, otišao je posjetiti partnericu u četvrtak navečer. U utorak je na konferenciji za novinare Hollande odbio komentirati svoj privatni život i samo je spomenuo "teške trenutke" kroz koje prolazi par.

On je obećao objašnjenje stanja prve dame prije puta u Sjedinjene Države 11. veljače. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene