Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI

Split daje podršku Ukrajini: "Putin je agresor, zaustavite ga!", "Ne želimo rat"

Aktualno Galerija Split podržava Ukrajinu - 3 Split podržava Ukrajinu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Split podržava Ukrajinu - 2 Split podržava Ukrajinu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Split podržava Ukrajinu - 1 Split podržava Ukrajinu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Split podržava Ukrajinu - 4 Split podržava Ukrajinu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Aleksandra Hegeduš Galerija 1/5 >>
Diljem svijeta održavaju se prosvjedi protiv ruske invazije te skupovi podrške Ukrajini i njezinim ljudima. Nakon Zagreba, građani su se okupili I na splitskoj rivi i to s jasnom porukom: Zaustavite rat, zaustavite Putina!

U znak solidarnosti i podrške ukrajinskom narodu na splitskoj rivi održan je prosvjed. Poruka je: Zaustavite rat, zaustavite Putina. Građane je okupila Udruga za ukrajinsku kulturu Cvit.

"Želim reći da ne želim rat i da je Putin agresor. Nikad ovo neću oprostiti", kazala je kroz suze Ukrajinka koj živi u Splitu.

"Jučer vi, danas mi, a sutra to može biti cijeli svijet. I Europa i cijeli svijet”, istaknula je Aleksandra Hegeduš iz Udruge za ukrajinsku kulturu Cvit.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene