Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo umro

Prostrijelili ga strijelom kroz vrat pa nazvao ženu da joj kaže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konstantine Myakush (38) samo je čudom preživio ranjavanje strijelom u vrat dok se sa svoje dvije kćeri šetao jednim od moskovskih parkova nedaleko streličarskog kluba.

Strijelom dugačkom oko 50 centimetara najvjerojatnije ga je slučajno prostrijelio netko od članova kluba čija strijela je ‘zalutala’ tamo gdje nikako nije smjela, a Myakush je za dlaku izvukao živu glavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo

Naime da mu se strijela u vrat zabila samo centimetar u lijevo ili desno probila bi jednu od važnih krvnih žila i 38-godišnjak bi iskrvario u trenu, javlja Daily Mail. Ono što je još nevjerojatnije je činjenica da je Myakush ostao priseban nakon ranjavanja te nazvao svoju suprugu kako bi joj ispričao što mu se dogodilo.

Nakon razgovora sa suprugom šokirana žena je pozvala hitnu pomoć te je 38-godišnjak prevezen u bolnicu gdje je podvrgnut brojnim rendgenskim snimanjima kako bi se točno utvrdila putanja strijele i najbolje rješenje za njezino izvlačenje iz Myakusheva vrata.

Čelnici streličarskog kluba nedaleko parka u kojem je ranjen Myakush suspendirali su trenera koji je pod istragom, a pristali su i na obustavljanje treninga na otvorenom. Ranjeni 38-godišnjak oporavlja se na Odjelu intenzivne njege u jednoj od moskovskih bolnica i nakon što se oporavi u potpunosti bit će pušten kući. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene