Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proturječila mu pa nastradala

Propucao curu jer se smijala njegovoj priči o zombijima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jared M. Gurman prije nekoliko je dana u New Yorku propucao vlastitu curu zbog toga što joj je mogućnost da jednog dana dođe do zombi apokalipse zvučala smiješno.

Kako javlja opposingviews.com, do povišenih tonova između ovog para došlo je nakon zajedničkog gledanja serije o zombijima. 26-godišnjak je nakon odgledane epizode započeo razgovor o tome kako postoji velika mogućnost da jednog dana dođe do zombi apokalipse, što je Jessici, njegovoj curi, bilo smiješno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Tu je započela svađa koju je Jessica pokušala okončati odlaskom u kuću roditelja, no prepirku je Jared nastavio putem SMS poruka. Nakon desetak SMS-ova Jessici je prekipjelo pa se odlučila vratiti do Jareda kako bi toj bezazlenoj svađi stala na kraj. No ono što je dočekalo bilo je sve samo ne bezazleno.

>> Spašavaj se tko može: Tisuće bježale pred zombijima!

Jared je sjedio na vanjskim stepenicama s automatskom puškom u ruci te je na njezine pokušaje smirivanja situacije odgovorio metkom u leđa koji je probio njena pluća i ošit. Potom se pribrao dovoljno da nesretnu curu odvede do najbliže bolnice, gdje su joj doktori uspjeli spasiti život te je trenutno van životne opasnosti.

Jared je pak zaradio optužnicu za pokušaj ubojstva i suđenje će čekati u zatvoru bez mogućnosti izlaska uz jamčevinu, a prilikom naknadnog pretresa policija je u njegovom stanu pronašla još tri puške za koje nije imao dozvolu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene