Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli nilskog konja

Snimljeni bizarni trenuci u poplavljenom milijunskom gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nilski konj koji je pobjegao iz poplavljenog zoološkog vrta u glavnom gradu Gruzije, pronađen je i vraćen u zoo.

Ulicama Tbilisija punima vode, lutao je nilski konj koji je vješto pobjegao iz zoološkog vrta, a potom su ga vlasti pronašle i vratile. Bio je jedan od nekoliko odbjeglih divljih životinja iz zatočeništva koje haraju poplavljenim gradom.

Pročitajte i ovo Zbog poplave evakuirani stanovnici ruskog grada Orska Voda i dalje nadire Kaos u Rusiji, tisuće evakuirane nakon što je rijeka probila branu: "Ovo su najteže poplave otkad se prate takvi podaci" Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija

Iz zoološkog vrta pobjeglo je više od 30 životinja, uključujući šest tigrova, šest lavova, osam medvjeda i jednog krokodila. Policajci su ubili nekoliko životinja, među kojima je i šest vukova u dječoj bolnici.

DIVLJE ZVIJERI U GLAVNOM GRADU Policija kod dječje bolnice ubila 6 vukova

Vlasti su pozvale građane da ne izlaze van dok sve opasne životinje ne budu uhvaćene ili ubijene. Ne zna se koliko ih je naposljetku vraćeno, a za koliko se još traga.

Pretpostavlja se da je nilski konj svladan sredstvom za smirenje koji je veterinarskim pištoljem ispaljen u njega.

Podsjetimo, najmanje 12 ljudi poginulo je, a nekoliko se smatra nestalima u poplavama u Tbilisiju u nedjelju, priopćili su službenici. U gradu je proglašeno izvanredno stanje i osnovan krizni centar. Vlada je obećala pomoć za obnovu od četiri milijuna eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene