Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile je kamere

Pronašli djevojčicu iz Niša (13), pobjegla od kuće kako bi otišla na prijemni ispit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji su se protivili njenom odlasku u Beograd pa je djevojčica pobjegla kako bi pisala prijamni ispit za matematičku gimnaziju. Nestanak je prijavljen u subotu, a nađena je noćas.

Nestanak trinaestogodišnje djevojčice iz Niša prijavljen je u subotu, a pronađena je noćas u Beogradu, u autobusu za Ugrinovce.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasna nesreća Djevojčicu (1) pogodila zapaljena boca s benzinom: Ima teške ozljede, ali stabilno je Ilustracija Potvrdili iz GSS-a Pronađena djevojčica koja je u ponedjeljak nestala u Gornjem Vakufu

Telegraf saznaje da je otišla pisati prijemni ispit za Matematičku gimnaziju te da su je tamo snimile kamere. Roditelji su navodno bili protiv toga da im kći ide u Beograd. 

Za Niške vijesti sve je potvrdila i teta djevojčice. 

"Gimnazija u Beogradu omogućuje nadarenoj djeci da upišu srednju ako polaže prijamni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Ona je viđena u Beogradu, snimili su je na tom prijemnom ispitu. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali", rekla je teta. 

Policija je također potvrdila da je djevojčica pronađena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene