Srpska policija, ilustracija
Srpska policija, ilustracija Foto: Afp

Roditelji su se protivili njenom odlasku u Beograd pa je djevojčica pobjegla kako bi pisala prijamni ispit za matematičku gimnaziju. Nestanak je prijavljen u subotu, a nađena je noćas.


Nestanak trinaestogodišnje djevojčice iz Niša prijavljen je u subotu, a pronađena je noćas u Beogradu, u autobusu za Ugrinovce.

Vezani članci Madeleine McCann Novi obrat u slučaju osumnjičenika za nestanak i smrt Madeleine McCann: Povezuje se ga se s nestankom još jedne djevojčice, otkrivene stravične poruke koje je pisao Auti u Njemačkoj Njemačka policija danima tražila tko je oštetio 37 automobila, a onda saznali krivca: Djevojčica je u vozila ugravirala snježne pahulje

Telegraf saznaje da je otišla pisati prijemni ispit za Matematičku gimnaziju te da su je tamo snimile kamere. Roditelji su navodno bili protiv toga da im kći ide u Beograd. 

Za Niške vijesti sve je potvrdila i teta djevojčice. 

"Gimnazija u Beogradu omogućuje nadarenoj djeci da upišu srednju ako polaže prijamni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Ona je viđena u Beogradu, snimili su je na tom prijemnom ispitu. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali", rekla je teta. 

Policija je također potvrdila da je djevojčica pronađena.