Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila ga majka djevojčice

Kćer koju je našao na internetu nagovarao na incest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 39-godišnjak iz Pennsylvanije uhićen je i optužen za navođenje maloljetnice na seks, no da bi stvar bila još groznija, radi se o njegovoj vlastitoj kćeri koju nije vidio punih 10 godina.

John Forehand iz gradića Lititz u Pennsylvaniji pronašao je svoju 13-godišnju kćer, s kojojm nije bio u kontaktu punih 10 godina, putem Facebooka i predstavio joj se kao 'zločesti tata'. Ubrzo je krenulo i nagovaranje na incest. 'Nemaju mnogi očevi i kćeri priliku biti toliko hrabri, rijetki su toliko sretni da mogu iskusiti to zadovoljstvo', napisao je Forehand svojoj kćeri. Tinejdžerica je sve ispričala majci koja ga je i prijavila policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Francuska pokrenula kampanju Vlada prvi put progovorila o jednoj od najvećih tabu tema: ''Važno je da se kaže - incest postoji, to je javni problem, a ne privatni'' Slika nije dostupna Tvrde da je nevin Održan prosvjed ispred suda u Osijeku: Okupili se sumještani i rodbina mladića nepravomoćno osuđenog za silovanje sestre (5)

Policija je Forehandu pripremila zamku. Na dogovorenom sastanku, umjesto kćeri, pojavili su se policajci i uhitili ga. Kod sebe je imao kameru, tripod stalak i neotvorenu kutiju kondoma.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene