Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrećicu s novcima koju sam pronašao preuzeo je uznemireni muškarac, koji je otišao ne rekavši ni hvala, priča pošteni nalaznik novca.


Srbijanski mediji ne prestaju pisati o poštenom zaštitaru Miroslavu Gobeljiću (44) koji je prije tri dana pronašao milijun dinara, što iznosi oko 10 tisuća eura, uredno spakiranih u vrećicu te ih bez oklijevanja predao vlasniku, koji nije mogao sakriti oduševljenje zbog pronalaska novca kojega je izgubio.

Vezani članci Zaštitari u školi u kojoj je zabilježen napad Foto: AFP Zaštitar u osnovnoj školi nožem ozlijedio 37-ero djece, teško ozlijeđen i ravnatelj Hitna pomoć, ilustracija Hrvatski zaštitar poginuo u Afganistanu. Slomio je vrat nakon što se poskliznuo u kupaonici?

>> Beskućnik vratio ruksak s 3 tisuće dolara

Gobeljić, koji radikao šef zaštitarske službe u srbijanskoj općiniKovačica, tijekom obilaska prostorija za koje je zadužen. uočio je vrećicu, a kako nikoga nije bilo u blizini, odlučio je provjeriti njezin sadržaj.

"Kada sam je otvorio zgranuo sam se, videvši da je puna novca", opisao je pošteni Miroslav svoj "susret"s izgubljenom hrpom novca. Cijeli su slučaj oko pronalaska velike količine novca htjeli prijaviti policiji, kada je u zgradu, nedugo nakon što je uočena vrećica, došao uznemireni muškarac tražeći vrećicu s novcem.

"Čovjek je uzeo vrećicu,nije ni pogledao da li je novac u njoj, okrenuo se i otišao, ne sjećam se ni da je rekao hvala", opisao je kraj ove neobične avanture pošteni nalaznik novca Miroslav Gobeljić. (Agencija VLM)