Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanska policija otkrila je raskomadano tijelo Iole Tassitani (42), kćerke bilježnika Luigija Tassitanija iz Castelfranca Veneta, na talijanskom sjeveroistoku, koja je bila oteta 12. prosinca i za čije su oslobađanje otmičari tražili otkupninu od 800 tisuća eura.


Policija je raskomadano tijelo žene, stavljeno u više vrećica za smeće, otkrila u jednoj garaži u mjestu Bassano del Grappa. Nakon što su oteli Iole Tassitani otmičari su preko njezina mobitela SMS porukom zatražili 800 tisuća eura otkupnine. 

Vezani članci Na Sljemenu pronađeno tijelo biciklista Užas na Sljemenu: Usred noći uz cestu pronađeno tijelo biciklista, traje policijski očevid Pomorska policija, ilustracija Tragedija na Hvaru: Iz vode izvukli tijelo, utvrđuje se identitet

No, nijednom nisu potvrdili da je ona živa i da je doista drže zarobljenom. Policija je istragu usmjerila i na njezina poznanstva, navike i sl. te je otkrila kako je upoznala više osoba preko interneta.

Policija je, poslije otkrića raskomadanog tijela otete žene, u
ponedjeljak uhitila osobu koja je sa žrtvom bila u kontaktu. No, ne isključuje se niti jedna mogućnost, a čak se sumnja i u umiješanost mafije upravo zbog načina na koji je ubijena.