Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedan dana nakon potresa

Italija: Potraga završena, u potresu 294 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo tjedan dana nakon razornog potresa koji je pogodio središnju Italiju vlasti su u nedjelju okončale potragu za preživjelima, a broj poginulih dosegao je brojku 294.

Posljednja žrtva potresa koji je u ponedjeljak pogodio regiju Abruzzo je 59-godišni muškarac koji je u subotu navečer preminuo u bolnici. Do nedjelje ujutro pronađena su tijela svih nestalih osoba no dužnosnici kažu da ne mogu isključiti mogućnost da će se naći još poginulih u ruševinama L'Aquile i drugih pogođenih gradova.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

>> Potraga za osobom koja je pod ruševinama provela pet dana

>> Berlusconiju žrtve potresa 'na kampiranju'

Tisuće ljudi koji su uslijed potresa ostali bez domova u nedjelju su uskrsnu misu slavili u improvizirnaim kapelicama u šatorskim naseljima. 'I nama je Uskrs unatoč tragediji i ruševinama', rekao je nadbiskup L'Aquile Giuseppe Molinari stotinama okupljenih vjernika. 'Kristovo uskrsnuće je i uskrsnuće L'Aquile', rekao je. Misi je nazočio i talijanski premijer Silvio Berlusconi. Pored 294 poginulih, u potresu je bilo 1170 ozlijeđenih, od kojih se 170 nalazi u teškom stanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene