Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U najvećoj prometnoj nesreći u Ujedinjenim emiratima šestero poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest je osobe poginulo, a 300- tinjak je ozlijeđeno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kad su se 200 automobila i kamiona zbog guste magle sudarili na prometnoj autocesti, priopćila je policija. Najveća je to prometna nesreća u povijesti Ujedinjenih arapskih emirata.

Automobili su se zapalili nakon lančanog sudara koji se dogodio tijekom jutarnje špice na autocesti koja povezuje trgovinsko središte UAE-a Dubai s glavnim gradom Abu Dhabijem.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Slika nije dostupna Arapski Emirati priznali Kosovo

Televizijske postaje prenijele su snimke s mjesta nesreće na kojima se vide gorući automobili, krhotine stakla i metala, te pripadnici spasilačkih službi koji su zbrinjavali unesrećene i raščišćavali prometnicu koja je blokirana veći dio dana.

Spasilačke ekipe teško su se probile do unesrećenih. Broj mrtvih mogao bi još rasti jer je najmanje 40 osoba u teškom stanju. U lančanom sudaru izgorjelo je više od 25 vozila. Autocesta je bila blokirana veći dio dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene