Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije osam godina tragično je skončao život poznatog 'lovca na krokodile' Stevea Irwina. Sada je progovorio i čovjek koji je zabilježio te tragične trenutke.


Justin Lyons je snimatelj koji je na filmu zabilježio posljednje trenutke života 'lovca na krokodile' Stevea Irwina kojeg je prilikom snimanja ubila otrovna raža. Lyons je odlučio progovoriti o tim dramatičnim trenucima.

Vezani članci Policijski očevid u Heinzelovoj ulici - 1 Pred sjedištem policije u Zagrebu noćas je smrtno stradao motociklist Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist (30) u Slavoniji

'Imao sam upaljenu kameri i mislio sam si kako ću uhvatiti odličan kadar raže, ona se odjednom propela i divljački počela ubadati, stotinu uboda u nekoliko sekundi. Isprva nisam mislio da se dogodilo nešto strašno, no tada sam vidio da Steve stoji u lokvi krvi', rekao je Lyons za australski Channel 10.

Poginuo australski lovac na krokodile

Raže imaju nekoliko oštrih i otrovnih bodlji na repu i koriste ih u samoobrani kad se osjećaju ugroženo. 'Oko srca je imao pet centimetara široku ranu iz koje je tekla krv, morali smo ga što prije prenijeti u brod. Govorio sam mu da mora preživjeti, neka misli na svoju djecu. Tad mi je rekao: 'Umirem.' I to je bilo zadnje što je rekao', prepričava Lyons.

Snimke Irwinove tragične smrti dane su njegovoj udovici Terri, ali nikada nisu bile emitirane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook