Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendirana profesorica tjelesnog odgoja

Osumnjičena za lezbijsku vezu s učenicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesorica tjelesnog odgoja u školi Abbey School u Kentu, suspendirana je na dvije godine zbog sumnje da se upustila u lezbijsku vezu s jednom učenicom škole u kojoj je radila, javlja Daily Mail.

26-godišnja Nicola Webster navodno je uhvaćena na dijelu dok je ljubila i držala za ruku 17-godišnju učenicu. Navodno je započela vezu s učenicom na školskom skijaškom putovanju.
Također je osumnjičena da je rezervirala odmor na Palma de Mallorci za sebe i učenicu čiji identitet nije otkriven zbog same činjenice da je maloljetna, te da je ista učenica boravila u njenom jednosobnom stanu.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Opće učiteljsko vijeće, ustanovilo je da je zaista bila u vezi s maloljetnicom zahvaljujući zajedničkim fotografijama i izjavama svjedoka, te su ju, uz zaključak kako Nicola Webster nije učenici pružila adekvatno akademsko okruženje, niti pokazala ikakve znakove kajanja za svoje postupke, suspendirali na dvije godine. Osim toga protiv nje je pokrenut i istražni postupak.

Optužena profesorica izjavila je kako su optužbe na njen račun izmišljene od strane predstojnice katedre za tjelesni odgoj u Abbey School, Rachel Skelcher, kako bi joj uništila karijeru i na njeno radno mjesto dovela svoju prijateljicu.
Također, porekla je optužbu da je u intimnoj vezi sa dotičnom učenicom i izjasnila se kako ona uopće nije gay.
'Mogu vam dokazati da nisam, niti ću ikada stupiti u vezu sa nekim učenikom ili učenicom. Također vam mogu dokazati nisam gay. Ja sam heteroseksualne orijentacije i znam gdje su granice u odnosima između profesora i učenika. Uspješna sam profesorica i volim svoj posao', izjavila je Nicola Webster na saslušanju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene