Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve 'uredio'

SKANDAL U BEOGRADU Šokiralo ih što je profesor imao u kabinetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posebna prostorija u jednoj beogradskoj srednjoj školi služila je profesoru za seks s učenicama i kolegicama.

Pokraj dvorane za tjelesni nalazi se kabinet u kojem profesor zakazuje sastanke, a u središtu je krevet za općenje.O ljubavnim podvizima navodno zgodnog profesora odavno se šuška, stizale su i prijave na njegov račun, ali ravnatelj škole ne poduzima ništa, piše Telegraf.rs.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

'Profesor tjelesnog je veoma zgodan, pa žene luduju za njim. Čim u školu dođe mlada kolegica, svi znaju da će ona vrlo brzo završiti u njegovom krevetu. Problem je što on jednostavno ne može odoljeti lijepim ženama, pa u njegovom krevetu završavaju i zgodne maturantice', otkriva izvor.

Profesora (69) zatekli kako usred razreda drži 'seksologiju' s manekenkom

Ovom se profesoru u školi već godinama 'gleda kroz prste' iako mnogi znaju što se događa iza zaključanih vrata njegovog kabineta.

'On je veliki manipulator! Angažiran je u školskom sindikatu, sa svakim ravnateljem je u dobrim odnosima, kao i sa većinom kolega. Neki od njih ga svjesno štite iako znaju što radi, drugi samo sumnjaju, dok treći vjeruju da tu priču o 'ljubavnom gnijezdu' šire oni koji mu zavide što je tako uspješan, zgodan i lijep. Kolegice koje su prošle kroz njegov krevet naravno šute jer tako štite sebe, budući da su mnoge udane. Bilo kako bilo, on i dalje odgaja djecu iako mu je odavno trebalo oduzeti dozvolu za rad', kaže izvor.

Radmila Dodić, predsjednica Foruma beogradskih osnovnih škola ( FBOŠ) potvrđuje da ovaj slučaj 'lijepog profe' nije usamljen u srpskim školama.

'Javna je tajna da se ovakve i slične stvari događaju i u drugim školama u Srbiji! Nažalost, kolege se često prave ludi iako znaju što se događa, a to je po meni lažna solidarnost. Smatram da moramo počistiti svoje dvorište od nekolicine alkoholičara i pedofila koji nisu dostojni nastavničkog zvanja jer samo tako možemo štititi i sebe i djecu', zaključuje Radimla Dodić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene