Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezizlazna situacija?

Prodaje sina, ali zbog razloga zbog kojeg bi joj neki mogli i oprostiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je priča očajnih roditelja koji su prisiljeni na ono nezamislivo!

Roditelji u Kini na ulici pokušavaju prodati sina kako bi platili liječenje njegove sestre blizanke.

Pročitajte i ovo Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima... Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Šokantne slike pokazuju majku blizanaca kako stoji na ulici u kineskom gradu Qingdao s plakatom na kojem piše kako nudi sina kupcu koji će za njega ponuditi najviše novca, objavio je Mirror.

On je stajao uz svoju 29-godišnju majku Meng Xiangyan, dok je ona nagovarala prolaznike da kupe dječaka. Na taj je način, kaže, pokušala prikupiti novac za liječenje njegove sestre blizanke koja boluje od akutne leukemije.

Dodaje da ona i njezin suprug vole oboje svoje djece, ali da će djevojčica vjerojatno umrijeti ukoliko ne bude podvrgnuta liječenju koje si oni ne mogu priuštiti. Žele svog dječaka prodati dobrim ljudima kako bi i on i sestra imali priliku za život.

FOTO Novorođenu bebu majka bacila u wc i pustila vodu

'Do prošle godine imali smo predivnu obitelj i mislili smo da imamo sve što nam treba s predivnim dječakom i predivnom djevojčicom - blizancima. Ali sve se promijenilo kada je mojoj kćeri u kolovozu dijagnosticirana leukemija i svu smo našu ušteđevinu potrošili te posudili od prijatelje sve što smo mogli. No, to nije bilo dovoljno i nadamo se da ćemo prikupiti gotovinu od prodaje našeg sina', rekla je Meng.

Obitelj je prodala stan u kojem su živjeli i sav namještaj te sada žive u garsonijeri veličine 10 kvadratnih metara, u blizini bolnice u kojoj se bolesna djevojčica liječi.

Roditelji također imaju problema s grijanjem stana što je veoma važno za djevojčicu koja prima kemoterapiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene