Zadnji vlasnici su bili bračni par Hugh i Joyce Griffin, slikari iz Teddingtona.


'Prodaje se kuća sa četiri spavaće sobe, četiri predsoblja, dvije radne sobe, jednim kupatilom i velikim vrtom. Uz male prepravke idealna je za jednu obitelj. Cijena je 650.000 funti, a sagrađena je 1875. godine', stoji u oglasu agencije za nekretnine Prime Location u Velikoj Britaniji za kuću u londonskom predgrađu Teddington.

Prodana je najpoznatija kuća ikad!

Vezani članci Požar u mjestu Barbarići Kravarski Strava kraj Velike Gorice: Šokirani susjedi iz požara izvukli muškarca, ali nije mu bilo spasa Jennifer Aniston Holivudska miljenica otkrila da uživa u luksuznom domu, fotke objavljuje na Instagramu

Oglas zvuči kao svaki drugi oglas, ali na samom kraju opisa kuće stoji ključna rečenica: 'Napominjemo da je posljednja želja zadnjih vlasnika bila da budu pokopani u svom vrtu i tamo trenutno počivaju u miru.'

Upravo tako – s kućom vrijednom oko 6,5 milijuna kuna novi će vlasnici dobiti i grob bivših vlasnika koji su sahranjeni u stražnjem vrtu.

Zadnji vlasnici su bili bračni par Hugh i Joyce Griffin, slikari iz Teddingtona. Joyce je umrla prije dvije godine, a u vrtu ju je sahranio suprug Hugh. On je umro 23. veljače 2013. Godine, a obitelj ga je sahranila pored supruge.

Kupac za ovu kuću se još uvijek traži.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook