Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prisluškivajući telefonske rzgovore bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja istražitelji su naišli na vrlo zanimljive indicije.


Novi problemi zadesili su bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Analizom prisluškivanih poziva istražitelji su došli do dokaza da je Sarkozy pokušao utjecati na suce na slučajevima korupcije u koju je i on bio upleten.

Vezani članci Vinko Ljubičić i Mario Jurič Odvjetnik uhićenog splitskog poduzetnika otkrio što mu se stavlja na teret i poručio: "Uvjeren sam da tu nema ništa protuzakonito" Tomislav Tomašević Tomašević otkrio da im je preminuli poduzetnik dvaput banuo u gradske urede: Dnevnik Nove TV doznao detalje

Radi se o pozivima između Sarkozyja i njegova odvjetnika u kojima je bivši predsjednik dva glavna suca u jednom trenu nazvao 'gadovima'. Potvrdi li se autentičnost telefonskog razgovora bit će to još jedan dokaz da je Sarkozy dolazio do insajderskih informacija zahvaljujući jednom sucu.

Razočarana Carla Bruni: 'Mislila sam da se udajem za lovatora!'

Sarkozyju su počeli prisluškivati telefone prošle godine nakon što je pokrenuta istraga vezana uz 50 milijuna eura koje je bivši predsjednik navodno primio u predsjedničkoj kampanji 2007. godine od bivšeg libijskog vođe Moamera Gaddafija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook